Voor de veiligheid van iedereen die op het Zomerfestivalterrein aanwezig is, zijn regels vastgesteld. Deze wijken niet af van andere evenementen in Nederland. Wanneer je naar het Zomerfestival komt, door aanwezig te zijn op het terrein ga je akkoord met dit reglement.

Eigen Risico

Het betreden van het evenemententerrein en het bijwonen van de optredens zijn geheel voor eigen risico van de bezoeker. Stichting Zomerfestival Broekpolder is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade ontstaan aan bezoekers en/of eigendommen van bezoekers.

Vervoer

Iedere bezoeker wordt geadviseerd om de auto zoveel mogelijk thuis te laten. Fietsen en scooters zijn niet toegestaan op het festivalterrein. Voor bezoekers die van ver komen wordt parkeergelegenheid gratis aangeboden op een loopafstand van maximaal 10 minuten van het festivalterrein.

Glaswerk

Het is niet toegestaan om glaswerk in bezit te hebben op het festivalterrein.

Alcohol

Volgens de Nederlandse wetgeving is verkoop van alcoholische dranken aan personen jonger dan 18 jaar niet toegestaan, evenals het nuttigen van alcohol door deze personen. Het Zomerfestival wijkt net als andere evenementen niet af van deze wetgeving en er zal dan ook op worden gecontroleerd. Je kunt om legitimatie worden gevraagd.

Drugs

Het bij je hebben of verhandelen van drugs is niet toegestaan.

Foto’s

Professionele fotografen dienen vooraf toestemming te vragen bij de organisatie info@zomerfestivalbroekpolder.nl

In beslag genomen goederen

Zaken die niet zijn toegestaan op het terrein worden in beslag genomen en ben je definitief kwijt. Indien nodig worden ze, samen met jou, overgedragen aan de politie.

Ongewenstgedrag & strafbare feiten

Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van het beveiligingspersoneel. Aanwijzingen en of opdrachten gegeven door of namens medewerkers van de organisatie dienen onverkort en direct te worden uitgevoerd dan wel nageleefd. Indien het beveiligingspersoneel of de organisatie oordeelt dat je gedrag ongewenst is, kan de toegang tot het Zomerfestival terrein worden ontzegd. Bij strafbare feiten word je te allen tijde overgedragen aan de politie en zal er aangifte worden gedaan.

Verkoop & Promotie

Verkoop of promotie van goederen en/of diensten op of rond het Zomerfestival terrein is niet toegestaan zonder vooraf verkregen, schriftelijke, toestemming van Stichting Zomerfestival Broekpolder.

Wildplassen

Uiteraard is wildplassen niet toegestaan en deelt de politie hiervoor bekeuringen uit. Maak gebruik van de toiletvoorzieningen op het terrein.

Een groot deel van de bestaande middelen van het web om de reden de reden om tijd en moeite gaat drogisterij als je gemakkelijk kunt bestellen middelen thuis zitten te verspillen. U kunt kopen medicament voor de behandeling van chronische behandeling van de symptomen van osteoartritis en ontsteking van de skeletspier. Er hij geneesmiddelen die uitsluitend voor hen. Als u overweegt kamagra 100mg, wilt u waarschijnlijk over gelezen kamagra oral jelly kopen. Indien u meer informatie over kamagra bijwerkingen kan ontdekken? Het belangrijkste wat je moet zoeken is kamagra 100mg kopen. Terwijl het geneesmiddel is het gecrediteerd met zenuwpijn, het kan ook leiden tot seksuele gezondheidsproblemen. Je moet altijd vragen seksuele geneeskunde specialist voor medisch advies over Viagra. Tuurlijk, online apotheek kunt u gemakkelijk te helpen bij het oplossen van uw alle personal kwesties.

Ons festival

 

Zomerfestival Broekpolder is hét evenement waar de inwoners van Broekpolder en omstreken genieten van een kermis met spectaculaire attracties, diverse optredens en live muziek.